MATKOVIC DEMANTUJE PISANJE "INDIPENDENTA"

Četvrtak, 19.10.2000.

21:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MATKOVIC DEMANTUJE PISANJE "INDIPENDENTA" Direktor smederevskog "Sartida" i visoki funkcioner SPS-a, Dusan Matkovic, u izjavi za B92, kategoricki je demantovao da je umesan u bilo kakvu akciju iznosenja para iz zemlje. "Ja ozbiljno i krajnje odlucno deamntujem bilo kakvu umesanost 'Sartida' u bilo kakvo iznosenje para. Oko iznosenja para treba da pitate Beogradsku banku koja jeste partner "Sartida", ali tamo sigurno postoji dokumentacija, postoje komisije i kontrole koje ce to sve utvrditi na bazi papira", rekao je Matkovic za B92.

Direktor smederevskog "Sartida" i visoki funkcioner SPS-a, Dusan Matkovic, u izjavi za B92, kategoricki je demantovao da je umesan u bilo kakvu akciju iznosenja para iz zemlje. "Ja ozbiljno i krajnje odlucno deamntujem bilo kakvu umesanost 'Sartida' u bilo kakvo iznosenje para. Oko iznosenja para treba da pitate Beogradsku banku koja jeste partner "Sartida", ali tamo sigurno postoji dokumentacija, postoje komisije i kontrole koje ce to sve utvrditi na bazi papira", rekao je Matkovic za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare