POSKUPEO TAKSI PREVOZ, O CENI U GRADSKOM PREVOZU KASNIJE

Petak, 20.10.2000.

15:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POSKUPEO TAKSI PREVOZ, O CENI U GRADSKOM PREVOZU KASNIJE Izvrsni odbor Skupstine grada Beograda odlucio je u petak da poveca cene taksi prevoza u glavnom gradu SR Jugoslavije. Prema odluci gradske vlade, start ce ubuduce kostati 14 dinara, kilometar u prvoj zoni 15 dinara, u drugoj 20, a u trecoj 30 dinara. Izvrsni odbor je za nekoliko dana odlozio odluku o novoj ceni gradskog prevoza. Prema recima predsednika Izvrsnog odbora Nenada Bogdanovica od ponedeljka ce biti stabilizovana situacija u vodosnabdevanju u delovima grada gde je bilo problema, prenosi Beta.

Izvrsni odbor Skupstine grada Beograda odlucio je u petak da poveca cene taksi prevoza u glavnom gradu SR Jugoslavije. Prema odluci gradske vlade, start ce ubuduce kostati 14 dinara, kilometar u prvoj zoni 15 dinara, u drugoj 20, a u trecoj 30 dinara. Izvrsni odbor je za nekoliko dana odlozio odluku o novoj ceni gradskog prevoza. Prema recima predsednika Izvrsnog odbora Nenada Bogdanovica od ponedeljka ce biti stabilizovana situacija u vodosnabdevanju u delovima grada gde je bilo problema, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare