POMOC ZA RASELJENA LICA BICE DELJENA OD 23. DO 31. OKTOBRA

Subota, 21.10.2000.

00:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POMOC ZA RASELJENA LICA BICE DELJENA OD 23. DO 31. OKTOBRA Opstinska organizacija Crvenog krsta Palilule delice od 23. do 31. oktobra humanitarnu pomoc za raseljena lica sa Kosova i Metohije, javlja Beta. Kako se navodi u saopstenju CKP, pomoc se sastoji od individualnih paketa i 12 kilograma brasna po clanu porodice, i od jednog higijenskog paketa za porodicu. Pomoc ce biti rasporedjivana u Kotezu, u magacinu Crvenog krsta u Ulici Trajka Grkovica 5, svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Raseljeni prilikom preuzimanja pomoci moraju da pokazu potrebnu dokumentaciju iz opstina u kojima zive.

Opstinska organizacija Crvenog krsta Palilule delice od 23. do 31. oktobra humanitarnu pomoc za raseljena lica sa Kosova i Metohije, javlja Beta. Kako se navodi u saopstenju CKP, pomoc se sastoji od individualnih paketa i 12 kilograma brasna po clanu porodice, i od jednog higijenskog paketa za porodicu. Pomoc ce biti rasporedjivana u Kotezu, u magacinu Crvenog krsta u Ulici Trajka Grkovica 5, svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Raseljeni prilikom preuzimanja pomoci moraju da pokazu potrebnu dokumentaciju iz opstina u kojima zive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare