MINISTARSKA TROJKA OEBS U PETAK O PODRSCI SRJ

Sreda, 25.10.2000.

19:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MINISTARSKA TROJKA OEBS U PETAK O PODRSCI SRJ Ministarska trojka Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju razmatrace u petak u Becu mogucnosti podrske demokratskim promenama u SRJ, saopsteno je u sredu u sedistu OEBS. "Mi cemo nastaviti napore ka obezbedjivanju da SRJ sto pre postane clan OEBS", istakla je predsedavajuca OEBS-a, ministarka inostranih poslova Austrije Benita Ferero-Valdner u najavi sastanka trojke te medjunarodne organizacije. Trojka OEBS koju cine bivsi, sadasnji i buduci predsedavajuci - Norveska, Austrija i Rumunija - osim o podrsci novim vlastima u SRJ razgovarace, kako je najavljeno u beckom sedistu OEBS-a, i o predstojecim lokalnim izborima na Kosovu, izborima u Bosni i Hercegovini, kao i o ulozi OEBS-a u Ceceniji, javlja Beta.

Ministarska trojka Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju razmatrace u petak u Becu mogucnosti podrske demokratskim promenama u SRJ, saopsteno je u sredu u sedistu OEBS. "Mi cemo nastaviti napore ka obezbedjivanju da SRJ sto pre postane clan OEBS", istakla je predsedavajuca OEBS-a, ministarka inostranih poslova Austrije Benita Ferero-Valdner u najavi sastanka trojke te medjunarodne organizacije. Trojka OEBS koju cine bivsi, sadasnji i buduci predsedavajuci - Norveska, Austrija i Rumunija - osim o podrsci novim vlastima u SRJ razgovarace, kako je najavljeno u beckom sedistu OEBS-a, i o predstojecim lokalnim izborima na Kosovu, izborima u Bosni i Hercegovini, kao i o ulozi OEBS-a u Ceceniji, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare