PITANJE SUKCESIJE SFRJ NAJVAZNIJE PITANJE REGIONA

Ponedeljak, 30.10.2000.

18:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PITANJE SUKCESIJE SFRJ NAJVAZNIJE PITANJE REGIONA Potpredsednik hrvatskog Sabora Zdravko Tomac u ponedeljak je izjavio da je pitanje pravne i materijalne sukcesije bivse SFRJ najvaznije pitanje u jugoistocnoj Evropi, javlja Beta. Tomac je u razgovoru s drzavnim sekretarom poljskog ministarstva inostranih poslova Andzejom Ananicom najavio da ce Hrvatska insistirati da takav stav bude unet i u deklaraciju zagrebackog samita zakazanog za novembar.

Potpredsednik hrvatskog Sabora Zdravko Tomac u ponedeljak je izjavio da je pitanje pravne i materijalne sukcesije bivse SFRJ najvaznije pitanje u jugoistocnoj Evropi, javlja Beta. Tomac je u razgovoru s drzavnim sekretarom poljskog ministarstva inostranih poslova Andzejom Ananicom najavio da ce Hrvatska insistirati da takav stav bude unet i u deklaraciju zagrebackog samita zakazanog za novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare