DIREKTOROV TELOHRANITELJ UBIO RADNIKA U ZRENJANINU

Sreda, 01.11.2000.

12:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DIREKTOROV TELOHRANITELJ UBIO RADNIKA U ZRENJANINU Radnik zrenjaninskog trgovinskog preduzeca “Banat” Bosko Bolozan izgubio je zivot u tuci koja je izbila izmedju radnika te firme koji su zeleli da preuzmu upravu nad preduzecem i direktorovog obezbedjenja. Nakon odrzane Skupstine akcionara i formiranja Upravnog odbora TP "Banat", radnici su se uputili ka upravi firme trazeci ostavke, ali je tamodoslo do fizickog obracuna u kom je ucestvovao i sam direktor Miodrag Dangubic. Kako Radio B92 nezvanicno saznaje, vinovnik ubistva je Zeljko Seslija, pripadnik obezbedjenja direktora TP "Banat" Dangubica. Istraga je u toku.

Radnik zrenjaninskog trgovinskog preduzeca “Banat” Bosko Bolozan izgubio je zivot u tuci koja je izbila izmedju radnika te firme koji su zeleli da preuzmu upravu nad preduzecem i direktorovog obezbedjenja. Nakon odrzane Skupstine akcionara i formiranja Upravnog odbora TP "Banat", radnici su se uputili ka upravi firme trazeci ostavke, ali je tamodoslo do fizickog obracuna u kom je ucestvovao i sam direktor Miodrag Dangubic. Kako Radio B92 nezvanicno saznaje, vinovnik ubistva je Zeljko Seslija, pripadnik obezbedjenja direktora TP "Banat" Dangubica. Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare