ATASE AMBASADE U KARAKASU TVRDI DA MU DROGA PODMETNUTA

Četvrtak, 02.11.2000.

10:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ATASE AMBASADE U KARAKASU TVRDI DA MU DROGA PODMETNUTA Jugoslovenski diplomata u cijem prtljagu je venecuelanska policija pronasla 36 kilograma kokaina i 900 grama baze kokaina rekao je pred istraznim sudijom Okruznog suda u Beogradu da mu je droga podmetnuta, pise u cetvrtak beogradski "Blic", prenosi Beta. Markovic je u sredu pred istraznim sudijom negirao navode iz zahteva za sprovodjenje istrage. Atase u ambasadi SRJ u Karakasu Miroslav Markovic tereti se za nedozovoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih sredstava.

Jugoslovenski diplomata u cijem prtljagu je venecuelanska policija pronasla 36 kilograma kokaina i 900 grama baze kokaina rekao je pred istraznim sudijom Okruznog suda u Beogradu da mu je droga podmetnuta, pise u cetvrtak beogradski "Blic", prenosi Beta. Markovic je u sredu pred istraznim sudijom negirao navode iz zahteva za sprovodjenje istrage. Atase u ambasadi SRJ u Karakasu Miroslav Markovic tereti se za nedozovoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih sredstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare