OD UTORKA NOVE CENE GRADSKOG PREVOZA U BEOGRADU

Ponedeljak, 06.11.2000.

17:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OD UTORKA NOVE CENE GRADSKOG PREVOZA U BEOGRADU Gradsko saobracajno preduzece Beograd objavilo je u ponedeljak nove cene pojedinacnih karata i pretplatnih markica za prevoz i najavilo za 13. novembar pocetak primene zonskog sistema u placanju prevoza. Cena pojedinacne karte u dnevnom saobracaju unutar jedne zone iznosice sest, u nocnom 10, a karta za vise voznji kostace 30 dinara, receno je na konferenciji za stampu. Pojedinacna karta za dve zone kostace devet dinara u dnevnom saobracaju, 15 u nocnom, a karta za vise voznji 45 dinara. Mesecna pretplatna markica za zaposlene iznosice 260 u jednoj, odnosno 325 dinara za dve zone. Markica za osnovce ce kostati 50, odnosno 70 dinara za dve zone, dok ce cena markice za srednjeskolce i studente iznositi 120 u jednoj i 150 dinara za dve zone. Pretplatna markica za penzionere, nezaposlene, invalide, izbegla i stara lica kostace 120, odnoso 150 dinara.

Gradsko saobracajno preduzece Beograd objavilo je u ponedeljak nove cene pojedinacnih karata i pretplatnih markica za prevoz i najavilo za 13. novembar pocetak primene zonskog sistema u placanju prevoza. Cena pojedinacne karte u dnevnom saobracaju unutar jedne zone iznosice sest, u nocnom 10, a karta za vise voznji kostace 30 dinara, receno je na konferenciji za stampu. Pojedinacna karta za dve zone kostace devet dinara u dnevnom saobracaju, 15 u nocnom, a karta za vise voznji 45 dinara. Mesecna pretplatna markica za zaposlene iznosice 260 u jednoj, odnosno 325 dinara za dve zone. Markica za osnovce ce kostati 50, odnosno 70 dinara za dve zone, dok ce cena markice za srednjeskolce i studente iznositi 120 u jednoj i 150 dinara za dve zone. Pretplatna markica za penzionere, nezaposlene, invalide, izbegla i stara lica kostace 120, odnoso 150 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare