ZATRAZENA PROVERA AUTENTICNOSTI DOKUMENTA O CURUVIJI

Utorak, 07.11.2000.

16:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ZATRAZENA PROVERA AUTENTICNOSTI DOKUMENTA O CURUVIJI Okruzno javno tuzilastvo u Beogradu zatrazilo je proveru autenticnosti dokumenta koji se u javnosti pojavio kao izvestaj Sluzbe drzavne bezbednosti o "tajnom pracenju" novinara i vlasnika lista Dnevni telegraf" Slavka Churuvije, koji je ubijen aprila prosle godine. Kako prenosi Beta, uuzilac Slavisa Simic rekao je u utorak novinarima da je tuzilastvo predlozilo i da se saslusaju najvisi funkcioneri Sluzbe drzavne bezbednosti Rade Markovic i Milan Radonjic, koji su dovedeni u vezu sa tim ubistvom.

Okruzno javno tuzilastvo u Beogradu zatrazilo je proveru autenticnosti dokumenta koji se u javnosti pojavio kao izvestaj Sluzbe drzavne bezbednosti o "tajnom pracenju" novinara i vlasnika lista Dnevni telegraf" Slavka Churuvije, koji je ubijen aprila prosle godine. Kako prenosi Beta, uuzilac Slavisa Simic rekao je u utorak novinarima da je tuzilastvo predlozilo i da se saslusaju najvisi funkcioneri Sluzbe drzavne bezbednosti Rade Markovic i Milan Radonjic, koji su dovedeni u vezu sa tim ubistvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare