HRVATSKA POLICIJA PRIVELA NOVINARA TV NOVI SAD

Sreda, 15.11.2000.

23:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

HRVATSKA POLICIJA PRIVELA NOVINARA TV NOVI SAD Na jugoslovensko-hrvatskoj granici u sredu je priveden novinar Televizije Novi Sad Vladimir Harak koji je krenuo sa delegacijom Skupstine Novog Sada u trodnevnu posetu gradu Kranju u Sloveniji. Kako je javio novosadski Radio 021, Haraka je privela hrvatska policija "ne navodeci zasta je osumnjicen" i predala ga, kako je potvrdjeno ovom radiju u Konzulatu SRJ u Vukovaru, "istraznom sudiji nadleznog suda u Vukovaru". Radio 021 je, pozivajuci se na nezvanicne izvore, objavio da se Harak tereti na osnovu "neke medjunarodne poternice", prenosi Beta.

Na jugoslovensko-hrvatskoj granici u sredu je priveden novinar Televizije Novi Sad Vladimir Harak koji je krenuo sa delegacijom Skupstine Novog Sada u trodnevnu posetu gradu Kranju u Sloveniji. Kako je javio novosadski Radio 021, Haraka je privela hrvatska policija "ne navodeci zasta je osumnjicen" i predala ga, kako je potvrdjeno ovom radiju u Konzulatu SRJ u Vukovaru, "istraznom sudiji nadleznog suda u Vukovaru". Radio 021 je, pozivajuci se na nezvanicne izvore, objavio da se Harak tereti na osnovu "neke medjunarodne poternice", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare