RACAN: NEKE IZJAVE PODSECAJU NA STARU BEOGRADSKU RETORIKU

Nedelja, 26.11.2000.

11:44

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RACAN: NEKE IZJAVE PODSECAJU NA STARU BEOGRADSKU RETORIKU Hrvatski premijer Ivica Racan ocenio je da izjava predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice da je od svih drzava regiona SRJ najbliza Evropskoj uniji, podseca na staru beogradsku retoriku, prenosi Beta. "Srbija ce biti blize EU tek kada se obracuna s nasledjem Slobodana Milosevica. A taj proces, kao sto vidimo, ne tece ni brzo ni lako. Prema tome, u medjuvremenu ne bih komentarisao izjave koje podsecaju na staru beogradsku retoriku", rekao je Racan u Zagrebu po povratku sa zasednja Centralnoevropske inicijative (CEI). Govoreci o skupu u Budimpesti, Racan je naglasio da je Hrvatska na njemu potvrdila svoju centralnoevropsku orijentacijui zainteresovanost da pridonese saradnji zemalja centralne Evrope.

Hrvatski premijer Ivica Racan ocenio je da izjava predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice da je od svih drzava regiona SRJ najbliza Evropskoj uniji, podseca na staru beogradsku retoriku, prenosi Beta. "Srbija ce biti blize EU tek kada se obracuna s nasledjem Slobodana Milosevica. A taj proces, kao sto vidimo, ne tece ni brzo ni lako. Prema tome, u medjuvremenu ne bih komentarisao izjave koje podsecaju na staru beogradsku retoriku", rekao je Racan u Zagrebu po povratku sa zasednja Centralnoevropske inicijative (CEI). Govoreci o skupu u Budimpesti, Racan je naglasio da je Hrvatska na njemu potvrdila svoju centralnoevropsku orijentacijui zainteresovanost da pridonese saradnji zemalja centralne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare