KUSNER POZVAO LIDERE ALBANACA DA SE USPROTIVE NASILJU

Utorak, 05.12.2000.

17:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KUSNER POZVAO LIDERE ALBANACA DA SE USPROTIVE NASILJU Sef Civilne misije UN na Kosovu Bernar Kusner zatrazio je uutorak od politickih lidera kosovskih Albanaca da podrze njegovu ideju o organizovanju nekoliko javnih protesta protiv nasilja na Kosovu, javlja Beta. On je to zatrazio na sednici Privremenog administrativnog veca Kosova, kojom je predsedavao. Na toj sednici je komandant Kfor, italijanski general Karlo Kabidjozo rekao da je situacija na jugu Srbije, u presevskoj dolini, mirnija i da su sada vece sanse da se problemi rese politickim, a ne vojnim sredstvima.

Sef Civilne misije UN na Kosovu Bernar Kusner zatrazio je uutorak od politickih lidera kosovskih Albanaca da podrze njegovu ideju o organizovanju nekoliko javnih protesta protiv nasilja na Kosovu, javlja Beta. On je to zatrazio na sednici Privremenog administrativnog veca Kosova, kojom je predsedavao. Na toj sednici je komandant Kfor, italijanski general Karlo Kabidjozo rekao da je situacija na jugu Srbije, u presevskoj dolini, mirnija i da su sada vece sanse da se problemi rese politickim, a ne vojnim sredstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare