MAHINACIJE S NAFTOM U SUBOTICI

Sreda, 06.12.2000.

17:28

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MAHINACIJE S NAFTOM U SUBOTICI Otpor je pre mesec dana formirao "Komisiju za uterivanje istine" koja bi trebalo da istera na cistinu sve nezakonite poslove bivse vlasti, a prvu akciju Komisija je izvela u Subotici. Kako javlja dopisnik Radija B92, Tomislav Karadzic, vlasnik privatnog preduzeca "Glorija" i potpredsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije, sticao je kapital na nezakonit nacin, a isplivale su i njegove mahinacije s naftom u vreme NATO intervencije, kada je "zaradio" oko 2 miliona dinara. Branimir Nikolic, koordinator akcije Otpora, izjavio je da je "Karadzic gorivo prodavao po mnogo visim cenama od propisane". "Predstavnici SUP su bili u obavezi da reguju i mi cemo izvrsiti pritisak na njih i na okruznog javnog tuzioca da se stane ukraj ovakvim mahincijama", rekao je Nikolic.

Otpor je pre mesec dana formirao "Komisiju za uterivanje istine" koja bi trebalo da istera na cistinu sve nezakonite poslove bivse vlasti, a prvu akciju Komisija je izvela u Subotici. Kako javlja dopisnik Radija B92, Tomislav Karadzic, vlasnik privatnog preduzeca "Glorija" i potpredsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije, sticao je kapital na nezakonit nacin, a isplivale su i njegove mahinacije s naftom u vreme NATO intervencije, kada je "zaradio" oko 2 miliona dinara. Branimir Nikolic, koordinator akcije Otpora, izjavio je da je "Karadzic gorivo prodavao po mnogo visim cenama od propisane". "Predstavnici SUP su bili u obavezi da reguju i mi cemo izvrsiti pritisak na njih i na okruznog javnog tuzioca da se stane ukraj ovakvim mahincijama", rekao je Nikolic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare