BALASEVIC NA PROSLAVI 50 GODINA UNHCR U ZENEVI

Četvrtak, 07.12.2000.

14:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BALASEVIC NA PROSLAVI 50 GODINA UNHCR U ZENEVI Kantautor i ambasador dobre volje Ujedninjenih nacija, Djordje Balasevic, ucestvovace na koncertu povodom obelezavanja 50 godina Visokog komesarijata UN za izbeglice u Zenevi. Kako je u cetvrtak saopstila portparol te organizacije Maki Sinohara, Balasevic ce, zajedno sa muzicarima-izbeglicama iz celoga sveta i horom dece-izbeglica, ucestvovati na koncertu koji ce biti odrzan narednog cetvrtka u Zenevi. Koncert ce poceti u 21 sat po lokalnom vremenu i uzivo ce biti emitovan na Internet adresi www.un.unhcr-50.org.

Kantautor i ambasador dobre volje Ujedninjenih nacija, Djordje Balasevic, ucestvovace na koncertu povodom obelezavanja 50 godina Visokog komesarijata UN za izbeglice u Zenevi. Kako je u cetvrtak saopstila portparol te organizacije Maki Sinohara, Balasevic ce, zajedno sa muzicarima-izbeglicama iz celoga sveta i horom dece-izbeglica, ucestvovati na koncertu koji ce biti odrzan narednog cetvrtka u Zenevi. Koncert ce poceti u 21 sat po lokalnom vremenu i uzivo ce biti emitovan na Internet adresi www.un.unhcr-50.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare