Ovi horoskopski znakovi nisu avanturisti: Spontanost je za njih noćna mora

Avanture i spontana putovanja za njih su prava noćna mora.

Subota, 09.11.2019.

12:38

Izvor: B92

Ovi horoskopski znakovi nisu avanturisti: Spontanost je za njih noćna mora
Foto: Depositphotos/SIphotography

Podeli:

I dok su, na primer, Strelčevi na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi pripadnici Zodijaka vole da imaju sve isplanirano i da odrade svaki zadatak po uputstvima i sa prethodnom pripremom. Ova tri horoskopska znaka ne vole izlazak iz svoje sigurne zone.

Vodolija

Vodolije nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole da imaju sve na papiru i tačno isplanirano kako bi osmislili rešenje za svaki potencijalni problem, prenosi index. Oni su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju dečjim postupcima.

Jarac

Jarčevi preziru improvizacije i trenutke u kojima neko drugi preuzima inicijativu jer oni, prema svom mišljenju, uvek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinovani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora takođe planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira.

Devica

Device su van sebe kada moraju da urade nešto ili se prilagode nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jarčeva, one ne vole improvizacije i vole da imaju plan za baš sve. Uz to, Device su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu da se pripreme za sve. Ama baš sve!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare