Ovo su roditelji Damijana Davida: Podržavaju ga da sledi svoj put FOTO

Pevača grupe "Maneskin" Damijana Davida, koji ne prestaje da intrigira javnost od pobede na Evrosongu, kako zbog muzike, tako i zbog svog ekscentričnog izgleda i ponašanja, prvi put možemo da vidimo sa roditeljima.

Sreda, 30.06.2021.

17:46

Izvor: B92

Ovo su roditelji Damijana Davida: Podržavaju ga da sledi svoj put  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Damijanovi roditelji, kako je već poznato, bave se istim poslom, oni su stjuart i stjuardesa. Zahvaljujući tome, i Damijano i njegov mlađi brat Jakopo proputovali su svet, a na mrežama se mogu naći retke fotografije, uglavnom iz Kine, gde su proslavili jedan od praznika.

Među fotografijama koje se mogu videti na mnogobrojnim fan grupama koje danas ima, nalaze se i porodične: sa roditeljima i bratom, samih roditelja...

Ovaj 22-godišnjak odrastao je u Rimu, ima brata, trenirao je košarku. U jednom intervjuu otkrio je da su ga roditelji uvek podsticali da sledi svoj put.

Mama je bitna figura u njegovom životu i njoj je posvetio i jednu od svojih brojnih tetovaža. Najveća njegova tetovaža ima natpis “Il ballo della vita”, što u prevodu znači "ples života".

Muzikom je intenzivno počeo da se bavi u srednjoj školi, a kako su mu tada izgledali dani, opisao je u jednom intervjuu.

"Na sceni je u redu ludirati se, ali izvan scene, u normalnom životu, morate da budete skromni s ljudima s kojima radite. U bendu se pridržavamo vrlo strogih pravila. Kada smo na turneji, u redu je da se zabavljamo, ali moramo održavati visok nivo na sceni, moramo biti lucidni i sveži da bismo tehnički sve odradili kako treba", objašnjava Damijano svoju posvećenost i disciplinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.