BIK

Petak, 30.12.2022.

11:16

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Značajan poslovni mesec – možda će njegova dinamičnost u prvih desetak dana marta biti "malo previše" za vašu mirnu prirodu.

Ljubav

Iako je prva dekada meseca pomalo nestabilna – ona može doneti zanimljive trenutke sa voljenom osobom. Napravite iskorak iz svakodnevice, prodrmajte rutinu i donesite više zajedničkog uživanja.

Ostatak meseca je donosi jačanje bliskosti, veću emotivnu povezanost između partnera i vas – pred vama je jedan stabilan ljubavni period. Dok neki parovi mogu početi da kuju zajedničke planove za budućnost, drugi će uneti pozitivne promene, dah sveže energije kroz više zajedničkih izlazaka, druženja, putovanja. Slobodni Bikovi – pojačan društveni život i nova poznanstva su aktuelni tokom prve dekade marta.

Neka od ovih poznanstava mogu postati od značaja za vas – što će biti posebno vidljivo u ostatku marta, koji je izuzetno povoljan za početke novih ljubavnih priča. I to onih obećavajućih, koje će trajati.

Posao

Značajan poslovni mesec – možda će njegova dinamičnost u prvih desetak dana marta biti "malo previše" za vašu mirnu prirodu, ali će vam zato doneti isticanje u poslovnoj sferi i integritet. Ostatak marta je mirniji – poslovni tokovi se odvijaju redovno, a vi imate priliku da pokažete prave rezultate.

Zato nije čudno što će nekima od vas baš poslednja dekada marta doneti veliku poslovnu promenu ili ponudu kojoj je teško reći "ne". Porast obaveza je izvestan, ali umećete da idete u korak s njima.

Zdravlje

Više se relaksirajte, odmarajte i opuštajte u prvoj dekadi meseca – koja vam može doneti i teškoće sa respiratornim traktom. Ostatak marta je stabilniji u zdravstvenom smislu.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare