DEVICA

Petak, 30.12.2022.

11:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neki vid promene će biti aktuelan u partnerskim odnosima.

Ljubav

Neki vid promene će biti aktuelan u partnerskim odnosima, jer ste u ozbiljnom periodu koji traži definisanje, sređivanje, čišćenje. Pa ćemo tako imati parove koji će kroz mart proći u mnogo boljoj energiji sa voljenom osobom, sve uz pojačanu bliskost, razumevanje i obostranu podršku. Isto tako ćemo imati parove koji će izdefinisati pravac veze i krenuti ka uozbiljavanju, polako ali sigurno.

No, biće i onih parova koji će ovaj period iskoristiti da realno sagledaju stanje stvari, da eventualno pokušaju da naprave pozitivne promene, a ako to ne bude funkcionisalo – da krenu ka pravcu odvajanja. Slobodne Device imaju pred sobom aktivan ljubavni mesec. Kao što će neki od vas tražiti zabavu, druženje i flert – biće i onih koji će tražiti stabilnost i trajnost u ljubavi. Svako će pronaći ono što traži.

Posao

Vi ste već neko vreme u takvom poslovnom periodu koji vam ne dozvoljava da predahnete i opustite se na iole duži rok, ali koji vam sa druge strane gledano – donosi ozbiljne poslovne pomake i dobre rezultate.

I takav period će se samo nastaviti tokom marta. Što bi se reklo – nema odmora dok traje obnova. A u vašem slučaju – nema odmora kada pravimo temelj i odskočnu dasku za budućnost. Organizujte se dobro, jer sve su obaveze sada hitne, svi dogovori važni. Znatno povećanje finansija.

Zdravlje

Nivo stresa je povišen. Zato vam je potrebno više odmora, relaksacije – ali i fizičkih aktivnosti i boravka u prirodi, kao i redovna i kvalitetna ishrana. Možete imati probleme sa spavanjem, glavobolje, prehlade.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare