RIBE

Petak, 30.12.2022.

12:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Generalno gledano, vaša ljubavna sreća će krenuti da se popravlja od ulaska u drugu dekadu meseca.

Ljubav

Do kraja prve dekade meseca nemir i nervoza će biti naglašeno prisutni kod vas. Borićete se sami sa sobom, nespremni da se otvorite partneru i kažete šta je to što vas istinski muči. Savet je da ne stvarate sebi pritisak a partneru glavobolju (jer mu neće biti jasno zašto se povremeno povlačite ili zašto ste nervozni) već da iskreno i otvoreno komunicirate.

Jer, partner jeste na vašoj strani – možda i više nego što mislite. No, nećemo zanemariti da postoji mogućnost da pojedini pripadnici ovog znaka kriju tajni flert sa nekim –ako je takav slučaj kod vas, onda gledajte šta ćete i kako ćete.

Slobodne Ribe – Ukoliko ste u prethodnom periodu započeli nešto što bismo najpre mogli nazvati neobaveznim odnosom, doći ćete do jednog vida raskrsnice – ili će se odnos prekinuti, ili ćete pak nastaviti kroz javnu vezu.

Generalno gledano, vaša ljubavna sreća će krenuti da se popravlja od ulaska u drugu dekadu meseca. Moguća je obnova nekih partnerskih odnosa, ali evidentno je da ćete biti otvoreni i za nove ljubavne priče.

Posao

Ribe mogu biti nervozne i zbog toga što novac brzo odlazi i što imate puno neplaniranih troškova.

Stanje vaših finansija će krenuti polako da se popravlja u drugom delu meseca i sigurno je da ćete biti zadovoljniji nego u februaru. Što se poslovnog dela tiče – neorganizovanost je jako prisutna tokom prve dekade meseca – previše obaveza a premalo vremena da se one kvalitetno završe, pa su moguće i greške. Ostatak meseca je povoljniji, vi ćete imati više energije i bolji fokus, pa i bolje rezultate.

Zdravlje

Ribe koje boluju od hroničnih bolesti mogu imati aktivaciju tih tegoba tokom marta. Generalno gledano – potrebno je da više obratite pažnju na stanje svog organizma i da ne idete preko svojih granica.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare