Holivudske glumice blistale u belim toaletama, a najlepša je bila...

Crveni tepih na sinoć održanoj dodeli nagrada "Critics' Choice" znatno se razlikovao od nedavno održanog "Zlatnog globusa", gde su se glumice pojavile u crnom, u znak protesta protiv diskriminacije i seksualnog zlostavljanja. Ovoga puta, dame su birale toalete u beloj boji.

Petak, 12.01.2018.

15:54

Izvor: B92

Holivudske glumice blistale u belim toaletama, a najlepša je bila...
Foto: Getty

Podeli:

Sinoć je održana dodela nagrada "Critics' Choice" na kojoj su se pojavile brojne selebriti dame.

Za razliku od nedavno održanog Zlatnog globusa, gde su glumice nosile crne toalete, ovog puta holivudske zvezde su blistale u belom.

Svila, til, šljokice, duboki prorezi i dekoltei su bili na sve strane, te je bilo teško izabrati najlepšu toaletu, odnosno damu koja je osvojila crveni tepih.

Ipak, modni magazini su izdvojili nekoliko dama koje su svojoj blistavom lepotom i elegancijom bile nekoliko koraka ispred ostalih,

Foto: Getty

Kako su mnogi i očekivali, Anđelina Džoli je dobila brojne pohvale za svoj izgled, a njeni obožavatelji su je nazvali modernom princezom. Ona je blistala u jednostavnoj beloj haljini sa perjem, a taman ruž i blagi smoki ajs su istakli njene prelepe crte lica.

Druga dama koja je bila ubedljiva zvezda večeri je 35-godišnja američka glumica Kejt Bosvort. Lepa brineta se odlučila za belu čipkanu kreaciju, a njena perfektno zaglađena punđa i blaga šminka su osvojili sve. Zbog porculanskog tela, dobila je komentar da izgleda kao lutka.

Preostalih šest dama koje su bile najbolje obučene na ovom događaju možete pogledati u sledećem video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare