RAK

Petak, 30.12.2022.

11:26

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nove ljubavne prilike postoje.

Ljubav

Vaša osećanja i raspoloženja kroz odnos sa voljenom osobom će biti u fokusu tokom celog marta. Neki put će to biti mirno, toplo i prozirno jezerce emocija u kojem ćete se osećati ušuškano i sigurno.

Neki put će biti i talasa nesigurnosti, strahova ili pak vraćanja na prošle teme i pitanja – koji vas na kratko mogu preplaviti. Posebno drugi deo meseca donosi te naglašenije oscilacije – ne bih rekla da će biti iole konkretnijih, ozbiljnijih problema između partnera i vas – ali će biti nemira, koji jesu rešivi jer ipak su trenutno emocije i osećaj povezanosti na prvom mestu. Slobodni Rakovi – potreba za sigurnom ljubavnom lukom je izražena kod vas tokom marta.

Nove ljubavne prilike postoje (neke od njih su zaista dobre, ali biće i onih koje samo nose avanturu), ali će biti prisutna i potreba za obnovom nekih odnosa.

Posao

Nemiran, ali profitabilan i uspešan mesec je pred vama. Možda ćete tokom prve dekade meseca biti bez pravog fokusa i organizacije, možda će se sve vezano za posao odvijati uz dosta prepreka i otežanja – ali od ulaska u drugu dekadu marta vaša se organizacija popravlja i usmeravate se na ciljeve ili ostvarenja planova. Užurbanost će postojati, ali ćete uspevati da uhvatite korak i budete efikasni i ažurni.

Veća profitabilnost ide Rakovima koji sarađuju sa inostranstvom, u obrazovanju ili u javnim ustanovama.

Zdravlje

Respiratorni problemi su aktuelni u prvoj polovini meseca. Drugi deo marta može doneti osetljive sinuse, glavobolju ili meteoropatske tegobe.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare