Veze i odnosi

Prvi put u javnosti posle priče da su zajedno: "To je još tajna"

O ljubavnom trouglu glumca, manekenke i pevačice, koji zaokuplja pažnju javnosti i medija poslednjih nedelja, ne prestaje da se priča i piše.

Ponedeljak, 24.06.2019.

16:52

Izvor: super zena

Prvi put u javnosti posle priče da su zajedno:
Foto: Getty/Kevin Winter

Podeli:

Nakon raskida veze glumca Bredlija Kupera i ruske manekenke Irine Šajk, fanovi pevačice Ledi Gage i holivudske zvezde očekuju da će njih dvoje uskoro priznati da su zajedno.

Svetski mediji i paparaci prate svaki korak slavne pevačice i glumca, a sada se saznalo da bi za nekoliko dana njih dvoje zajedno mogli da otputuju u Škotsku.

*ALT

Iako su novinari nedavno saznali da Gaga glumca drži na distanci i da se oseća loše jer ceo svet priča da mu je upropastila vezu, izgleda da su ipak odlučili da stave posao ispred svega i zajedno otputuju na festival "Glastonberi" u Škotsku.

Tako barem tvrdi Edit Boumen, poznata tamošnja TV voditeljka, koja je otkrila da će u svojoj emisiji ugostiti slavnog glumca "koji bi trebalo da otpeva pesmu ili dve sa Ledi Gagom, ali to je još tajna".

Ako se to bude desilo, ceo svet gledaće u njih dvoje, njihov zajednički nastup, ali i njihovo ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.