Oglasila se Severina povodom napisa da je u vezi sa mlađim vlasnikom vinarije

Nakon što se pojavila vest da je Severina u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, reagovala je i Severina.

Veze i odnosi | vecernji.hr |, super zena |
Podeli
Foto: GettyImages, Sean Gallup, Staff
Foto: GettyImages, Sean Gallup, Staff

"Hteli bismo da vas informišemo kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kom je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa", poruka je koju je poslala preko svog tima za odnose s javnošću.

Koliko je poznato, Severina je još u braku s Igorom Kojićem, ali par se već duže vreme ne pojavljuje zajedno u javnosti. Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći deo karantina provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mesec dana jer je u to vreme i njen sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u aprilu vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pevačica sada usmerila samo na borbu za starateljstvo nad sinom i prošla je godina otkako je sudija Tea Golub donela privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem.

Nakon što su se mediji danas raspisali, Igor je na svom Instagramu objavio nekoliko priča posvećenih svecima Srpske pravoslavne crkve.

Naime, objavio je fotografiju srpskog kralja Stefana Dečanskog, koga na današnji dan slave vernici Srpske pravoslavne crkve. Osim toga, objavio je i snimak iz manastira Dečani.

Ovo nije jedina religijska objava Igora Kojića u poslednje vreme. Uglavnom upravo takve prevladavaju poslednjih nekoliko meseci. Osim Severine, na Instagramu prati tek dva profila - patrijarha Pavla i profil Poruke svetih otaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu