Veze i odnosi

Problemi u raju? Orlando Blum otvoreno o braku: "Život s Kejti Peri je pravi izazov" FOTO

Glumac Orlando Bloom je u nedavnom intervjuu za poslednje izdanje magazina "Flaunt" pričao o svojoj vezi sa pop pevačicom Kejti Peri.

Četvrtak, 16.02.2023.

08:59

Autor: J.V.

Problemi u raju? Orlando Blum otvoreno o braku:
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako je istakao, postoje trenuci kada se pevačica i on mimoilaze u komunikaciji oko određenih tema, te da nije retkost da dođe i do obostranog nerazumevanja.

Kejti Peri ne izlazi iz vode, dok Orlando Blum i na odmoru kleše telo FOTO

"Imamo različite živote. Njen život nije nužno život koji ja razumem, a mislim da moj život nije nužno život koji ona baš uvek razume", rekao je.

Orlando je, takođe, istakao da određene životne situacije, i te kako, znaju da budu teške, pa s vremena na vreme život sa Kejti Peri je pravi izazov.

Samo za ženske oči – Orlando Blum stari "kao dobro vino" FOTO

"Ponekad, stvari postanu veoma teške i izazovne. Često se borimo sa svojim emocijama", priznao je glumac, te dodao da, na kraju dana, koliko god da je teško u životu, ne bi mogao da živi bez ljubavi svoje supruge.

A od nakita je nosila samo osmeh FOTO

Podsetimo, Orlando Blum i pevačica Kejti Peri imaju dvogodišnju ćerku Dejzi, a glumac iz prethodnog braka sa manekenkom Mirandom Ker ima jedanaestogodišnjeg sina Flina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.