Veze i odnosi

Drama između Megan Foks i Kelija se nastavlja – sada se umešao i bivši suprug atraktivne glumice

I dok Megan Foks prolazi kroz pravu malu dramu sa svojim sadašnjim partnerom Mašin Gan Kelijem, njen bivši muž – glumac Brajan Ostin će uvek biti pored glumice – i u dobru, i u zlu da je podrži.

Petak, 10.03.2023.

16:53

Autor: J.V.

Drama između Megan Foks i Kelija se nastavlja – sada se umešao i bivši suprug atraktivne glumice
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, pre nekoliko meseci širu javnost iznenadila je vest da se emotivni odnos između repera Kelija i atraktivne glumice Megan Foks drži na "klimavim stubovima". Razlog tome je, kako pišu svetski mediji, reperova prevara Foksove i to sa članicom njegovog benda – gitaristkinjom Sofi Lojd.

Najnovije informacije britanskog tabloida "Dejli mejl" navode da su Megan (36) i Keli (32) i dalje u vezi, preciznije, pokušavaju da sačuvaju svoj odnos uz pomoć sertifikovanog terapeuta za ljubavne odnose.

Podršku u ovim kriznim situacijama Megan Foks je dobila od svog bivšeg supruga, a neimenovani izvor blizak Brajanu Ostinu je za "Ju-Es vikli" istakao da će bivši suprug atraktivne glumice da bude tu uvek za nju – i u dobru, i u zlu.

"Brajan će uvek stati na Meganinu stranu, bez obzira na sve", rekao je izvor, te dodao da Brajan ne želi da komentariše trenutnu vezu svoje bivše supruge i repera.

"Ne želi da se meša u njen privatni život, zato što to nije njegov posao i ne tiče ga se."

Kada je reč o Megan, kaže izvor, Brajanova jedina briga su njihova deca – dečaci Noa, Bodi i Džurni, te iz tog razloga pokušava da sačuva dobre porodične odnose sa bivšom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare