Biberovi prete tužbom plastičnom hirurgu jer je "iskoristio Hejlino ime i fotografiju za reklamu"

Džastin i Hejli Biber prete da će pokrenuti sudski postupak protiv plastičnog hirurga sa Beverli Hilsa zbog tvrdnji koje je izneo o supermodelu na Tiktoku.

Zdrav duh | Super žena |, eonline.com |
Podeli

U pismu upozorenja koje su dobile "E! Vesti", advokat Džastina i Hejli optužuje dr Daniela Bereta da se poslužio njenim imenom, fotografijom i ličnošću "da u komercijalne svrhe reklamira plastične operacije i širi lažne i nepotvrđene tvrdnje da se gospođa Biber podvrgla plastičnoj operaciji". Takođe je optužen da je u svom videu koristio "autorskim pravima zaštićen tekst" iz Biberove pesme "Izvini". Kao što se vidi u video-nimku na Tiktoku, dr Beret pokazuje dve fotografije Hejlijeve od pre nekoliko godina i kaže: "Obratite posebnu pažnju na nos. Šta mislite? Pa, reći ću vam šta ja mislim. Mislim da je to fizički nemoguće,bez malo pomoći od nekoga poput mene da bi se dobilo ovo što je na drugoj fotografiji".

Pored rinoplastike, on kaže da je Hejli prošla postupak zatezanja kože, konturiranje vilice, genioplastiku i stavljala filere u obraze i usne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu