Zdrav duh

Džidži Hadid je objavila fotografije iz vremena trudnoće FOTO

Manekenka Džidži Hadid (25) i njen partner, pevač Zajn Malik (27), u septembru su dobili svoje prvo dete, a nedavno je ponosna mama objavila fotografije trudnoće.

Četvrtak, 03.12.2020.

11:11

Izvor: 24sata.hr, Super žena

Džidži Hadid je objavila fotografije iz vremena trudnoće FOTO
Foto: GettyImages/Pascal Le Segretain/Staff

Podeli:

Džidži je rodila devojčicu, a u trudnoći je uživala. Sada je sa svojim pratiocima podelila fotografije iz trudnoće, koje do sada nije pokazala.

Džidži (25) i pevač još nisu otkrili ime devojčice. Rodila se krajem septembra, a novopečeni roditelji ne skrivaju koliko su ponosni. Džidži je tim povodom objavila nekoliko fotografija iz trudnoće koje do sada nije pokazala .

"Avgust je. Čekamo našu devojčicu", napisala je Džidži u opisu fotografija. Na jednoj od fotografija pozirala je sa svojim partnerom koji se bradom ponosno prislonio na njen stomačić.

Podelila je i fotografije na kojima je istakla ceo trudnički stomak. Pozirala je u uskoj haljini naslonjena na ogradu.

Džidži Hadid je u početku skrivala trudnoću i tek je u aprilu potvrdila da im stiže prinova. Ona i Zajn počeli su vezu 2015, onda su 2018. objavili kako su raskinuli.

Zatim su se krili od javnosti i ponono vratili jedno drugom na leto 2018. U januaru 2019. su odlučili da je stvarno kraj, da bi godinu dana posle toga ponovo šetali ulicama ruku pod ruku.

Novopečeni roditelji ime devojčice još nisu otkrili, a kada je došla na svet bili su presrećni.

"Ljubav koju osećam za ovo maleno stvorenje je izvan mog razumevanja. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu da je nazovem mojom i zahvalan na životu koji ćemo imati zajedno", napisao je bivši član benda "One Direction" na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare