Manekenka ima 51 godinu i pokazala je u kakvoj je formi: "Zbližavanje s prirodom u kupaćem kostimu"

Čuvena danska manekenka Helena Kristensen je poput većine svetskog stanovništva u izolaciji, a ona ove dane koristi za odmor i boravak u prirodi. Ona se sklonila u planine u blizini Njujorka, zajedno sa sinom Mingusom i prijateljicom Kamilom Stark.

Zdravlje žene | Super žena |, Blic žena |
Podeli
Foto: Getty/Astrid Stawiarz / Stringer
Foto: Getty/Astrid Stawiarz / Stringer

Jedan od najboljih supermodela ikada neke od trenutaka u karantinu rešila je da podeli i sa pratiocima, a fokus je stavila na to koliko dobro i zavodljivo izgleda uprkos tome što je u šestoj deceniji.

Ona je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, pokazavši da i u 51. godini može da se pohvali savršeno izvajanim telom, dugim nogama i oblom zadnjicom, piše Blic žena.

"Zbližavanje s prirodom u kupaćem kostimu", napisala je Helena, nekadašnji Viktorijin anđeo, pored ove slike, izazvavši lavinu reakcija i pozitivnih komentara.

"Izgledaš zaista mlado i predivno", "Imaš posebne gene", "Zanosna si", "Ulepšala si mi dan", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Ona se pohvalila i selfijem bez trunke šminke, pokazavši da i dalje može da se pohvali prirodnom lepotom kao i kada je tek počinjala na modnoj sceni - pre davnih 30 godina! Osim što je dobila zrelu lepotu i nekoliko bora, ništa bitno nije drugačije.

Kaže da mladolikost u svojoj 51. godini duguje jednostavnom "triku", a to je dovoljno kvalitetnog sna. Takođe, vitkost održava jogom i plivanjem, a savetuje ženama da počnu da vežbaju i da nikada nije kasno za redovan trening – ona sama čari treninga otkrila je tek sa 30 godina.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu