Zdravlje žene

I zbog nje smo gledali "Tvin Piks", bila je simbol lepote - a onda su došle plastične operacije FOTO

Osamdesetih godina je bila jedna od najlepših glumica. I dok su se žene divile njenoj lepoti, muškarci su padali na njen šarm.

Utorak, 29.03.2022.

12:51

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Foto: Profimedia

Lara Flin Bojl, ulogom u kultnoj seriji "Tvin Piks" postala je poznata široj javnosti. Ali s popularnošću su došli i problemi, pa je svojevremeno vodila borbu sa sopstvenom nesigurnošću i psihičkim problemima. U početku je patila od anoreksije, a nakon toga su usledili i novi problemi - plastične operacije koje su je učinile neprepoznatljive. Njeno lepo lice devedesetih godina krasilo je naslovnicu Rolling Stonea, promovišući seriju, ali od tadašnje lepote nije mnogo ostalo. Lara se potpuno predala operacijama,koje su je, kako smo već naveli, dovele do granice neprepoznatljivog ličnog opisa.

Što se tiče njenog ljubavnog života, ova glumica je zavela brojne poznate muškarce iz različitih sfera umetnosti. Među njima je i Džek Nikolson – da je s njim, saznalo se kada su zajedno doživeli saobraćajnu nesreću, a u to vreme je bila u vezi s Dejvidom Spejdom.

Dugi niz godina je u braku sa Donaldom Rejom Tomasom, trgovcem nekretninama. To joj je drugi brak. Pre nego što se skrasila s Donaldom, sredinom devedesetih je dve godine bila udata za Džona Patrika Dija III.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.