Aktuelno

Saradnice iz pakla: Sa ovim slavnim ženama niko ne voli da radi

Neke od slavnih žena stekle su ugled veoma teških za saradnju. Izdvajamo vam top tri.

Nedelja, 30.08.2015.

10:27

Izvor: B92

Default images
foto: Splash

Podeli:

Maraja Keri

Prema pričanju radnika iz studija, s Marajom (45) je gotovo nemoguće raditi. Kao primer naveden je njen rad na šou "American idol", u kojem je bila članica žirija. Osim toga, svađala se i s kolegicom Niki Minaž (32) koja joj je jednom čak i zapretili da će da je prebije.

foto: Splash

Šenon Doerti

O njenom otkazu iz "Beverly Hillsa" mnogo se pisalo, a njene, sada bivše, kolege nisu imale lepe reči o njoj. Navodno se sa svima svađala, kako s glumcima, tako i s producentima i rediteljima. Njen kolega Ian Ziering je rekao da mu je drago da je otišla jer je bila "ekstremno neprofesionalna".

foto: Splash

Ketrin Higl

Za zvezdu serije "Uvod u anatomiju" rekli su da je "preteška, a ne isplati se". Ljudi koji su s njom radili su tvrdili su da ih je koštala sate snimanja, jer bi se često zbog nje sve moralo zaustaviti. Svoj status jedne od najomraženijih glumica, Ketrin (36) je stekla kada je odbila nagradu "Emmy" za ulogu u "Uvodu u anatomiju". Odbila ga je, objasnila je, zbog loše napisanog scenarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare