Aktuelno

Prvi put je vidimo ovakvu: Pevačica osvanula na naslovnici bez trunke šminke

Američka pevačica Kristina Agilera već dve decenije je prisutna na javnoj sceni, a osim izuzetnih glasovnih sposobnosti poznata je i po hrabrim promenama svog izgleda. Ovog puta, fotografila se za naslovnicu magazina "Pejper", te pokazala kako izgleda bez šminke.

Utorak, 27.03.2018.

09:22

Izvor: B92

Prvi put je vidimo ovakvu: Pevačica osvanula na naslovnici bez trunke šminke
Foto: Getty

Podeli:

Tridesetsedmogodišnja muzičarka Kristina Agilera do sada je negovala nežni izgled platinaste plavuše, a svoje crte lice naglašavala je uglavnom jakom šminkom – najčešće tamnim karminom i ajlajnerom.

Ovog puta rešila je da iznenadi sve, te se fotografisala za aprilsko izdanje časopisa "Pejper" bez imalo šminke na svom licu.

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Kako kaže, iako je pobornica hrabrih promena svog izgleda, ona je i te kako prihvata svoju prirodnu lepotu.

"Uvek sam bila neko ko voli da eksperimentiše, obožava teatralnost i uživa da pravi priču u svojim spotovima ili na nastupu na stejdžu. Ja sam po prirodi performer. Ali nemam problem da se odreknem toga, da cenim ono što jesam, kao i svoju prirodnu lepotu", istakla je lepa pevačica.

Kako vam se sviđa Kristina u ovom izdanju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.