Aktuelno

Veo misterije oko bebe Naomi Kembel

Juče je širom planete odjeknula vest da je Naomi Kembel postala majka.

Sreda, 19.05.2021.

11:12

Izvor: B92

Veo misterije oko bebe Naomi Kembel
Foto: Profimedia

Podeli:

Naomi Kembel objavila je na Instagramu da je u svojoj 50. godini postala majka. Podelila je fotografiju na kojoj se vidi kako u ruci drži stopala bebe uz emotivnu objavu:

"Divni, mali blagoslov izabrao je mene da budem njena majka. Tako sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove", napisala je.

Ova vest iznenadila je sve, budući da nije bilo nikakvih naznaka da slavna manekenka očekuje bebu niti da je planirala usvajanje. Svetski mediji pokušali su da saznaju informacije u vezi sa ovom vešću, ali su ostali kratkih rukava.

"Dejli mejl" navodi da njeni prijatelji veruju da je bebu dobila od surogat majke, dok drugi pretpostavljaju da je reč o usvajanju koje je čuvano u najstrožoj tajnosti.

Njeni predstavnici za medije nisu hteli da daju nikakav komentar.

Naomi je o mogućnosti da zasnuje porodicu pričala pre četiri godine, kada je priznala da "stalno misli o tome kako bi mogla da ima decu" i da je "zahvalna što je nauka omogućila da može da zasnuje porodicu kad god želi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare