Aktuelno

"Ponižavali su me zbog velikih grudi, posebno žene" FOTO

Manekenka iz Velike Britanije Emili Hotorn (20), tvrdi da je doživela užasan napad panike, jer su je u komentarima ispod objave u kojoj je promovisala jedan restoran pratioci izvređali.

Četvrtak, 16.09.2021.

15:26

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Na fotografiji, Emili nosi haljinu sa dubokim izrezom, pa je njen dekolte bio u prvom planu.

Japanski restoran "Maki & Ramen", koji je promovisala, izdao je saopštenje u kom je osudio komentare uz jasnu poruku da "žene mogu da jedu u domovima obučene u ono u čemu se osećaju prijatno".

Manekenka je htela, kako je rekla, da "nestane sa lica zemlje" i bila je neprijatno iznenađena komentarima koje su joj ostavljale žene:

"Pogledala sam komentare ispod fotografije i broj negativnih komentara o meni bio je zaista šokantan. Fizički sam se tresla. Doživela sam napad panike i pomislila sam kako želim da se sklupčam i nestanem. Ono što je bilo užasno je to što su većinu komentara objavile žene koje su pisale nepristojne stvari i označavale svoje prijateljice. Uvek sam mislila da bi žene trebalo da podržavaju druge žene pa je bilo užasno videti njihove podle komentare", izjavila je Emili za "San".

Ovo nije prvi put da se Emili srela sa verbalnim zlostavljanjem. Naime, vršnjaci su se rugali njenim fotografijama sa Fejsbuka, zbog čega je odustala od škole sa svega 15 godina.

"Bila sam zlostavljana do te mere da sam bila depresivna, uzrujana i opasnost samoj sebi. Tragedija je da se nasilje iz škole danas prenosi na društvene mreže. U školi su me gurali po hodnicima, bacali stvari na mene i vređali na internetu, zbog čega sam napustila školu sa 15 godina i bez ikakvih kvalifikacija. Sećam se da sam bila jako mlada i više nisam htela da živim", opisala je svoje iskustvo.

Iako se tada osećala usamljeno i iznevereno, danas ima sjajne prijatelje koji je podržavaju.

"Uvek ćete sijati sjajnije od ljudi koji su pokušali da vas ponize. Nikad neću da zaboravimkroz šta sam prošla i kako sam se osećala, ali trebalo bi da se usresredimo na to da se podržavamo i budemo najbolja verzija sebe", zaključila je Emili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.