Aktuelno

U potpunosti naga Kejt Mos reklamira svoj brend, ali ovo joj nije prvi put FOTO/VIDEO

I pre je radila ovakve kampanje...

Sreda, 24.08.2022.

14:50

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iako se odavno povukla iz sveta modne industrije, najpoželjniji model 90-ih Kejt Mos već duže vreme ima i svoju agenciju "Kejt Mos" za modele.

Svi pričaju o novoj romansi: Bred Pit u vezi sa Emili Ratajkovski

Međutim, tu nije kraj njenim uspesima. Kejt je nedavno objavila da planira da pokrene svoju liniju kozmetičkih proizvoda za negu tela, a to je uradila putem zanimljive promotivne kampanje. Naime, bivši slavni model je objavio video-materijal u kom u potpunosti naga ulazi u vodu. A kako sve to izgleda, pogledajte u video-materijalu.

Ne beži od fotografa već s ponosom pokazuje svoje obline

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kejt Mos pozira naga. I pre nego što je stavila tačku na karijeru modela, mogli smo da je vidimo u raznim modnim editorijalima kako pozira bez odeće. Tako je 2017. godine pozirala za brend "Calvin Klein", promovišući njihove nove komade veša.

Nije tajna da se za brazilski "Vogue" slikala bez odeće. Godine 2021., pozirala je u toplesu za "Self Service" magazin, a fotografiju pogledajte u nastavku teksta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.