Aktuelno

Brak sa njim je bio pravi pakao, imala je osećaj da je marioneta: Gde je bivša žena Toma Kruza?

Glumica Kejti Holms čiju je karijeru obeležila uloga u popularnoj seriji "Dosonov svet" u nedavnom intervjuu za strane medije pričala je o unapređenju svoje karijere, ali i o svom životu.

Ponedeljak, 12.09.2022.

14:39

Izvor: B92

Brak sa njim je bio pravi pakao, imala je osećaj da je marioneta: Gde je bivša žena Toma Kruza?
Foto: Profimedia

Podeli:

"Uživam u životu, oduvek sam bila optimista. Volim da upoznajem ljude i uvek sam spremna za nove izazove", rekla je Holmsova.

Ljubavna priča Ričarda Gira: Bio je u braku sa Sindi Kraford, a danas ljubi 34 godine mlađu devojku

Kako je istakla, trenutno su joj misli usmerene ka novim filmskim projektima koje planira da realizuje u bliskoj budućnosti, kao režiserka filma.

"Volim tu saradnju sa svim tim ljudima na setu. Svi se trudimo da oživimo taj film", rekla je Holmsova, te dodala da joj je, ipak, najbolja uloga - uloga majke svojoj 13-godišnjoj ćerki Suri koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom.

"Najčudniji" par današnjice opet intrigira javnost: "Zašto su zajedno?"

"Stvarno sam blagoslovena, imam tako divnu ćerku. To što sam njena majka je nešto najlepše što mi se desilo u životu".

Na večeri sa prelepom brinetom – Šon Pen ponovo zaljubljen? FOTO

Podsetimo, Kejti Holms bila je pet godina u braku sa glumcem Tomom Kruzom. Međutim, kako su tada preneli strani mediji, Kejti više nije mogla da izdrši njegovu posvećenost sajentološkoj veri, te su se i razveli.

"Kejti je bilo grozno sa Tomom. Nije mogla sebe da prepozna, imala je osećaj da se pretvorila u marionetu", kazao je neimenovani izvor za sajt Radaronline, a preneli su domaći mediji.

Danas je sasvim drugačija priča, jer je Kejti pronašla pravu ljubav. Kako izveštava magazin "Pipl", ona se viđa sa muzičarem Bobijem Vutenom, a mediji su ih nedavno uslikali u šetnji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare