Aktuelno

Malo ko zna da joj je svekrva Sofija Loren: Ko je najpoznatija Srpkinja u Holivudu FOTO

Suzana Drobnjaković, poznatija kao Saša Aleksander rođena 17. maja 1973, poznata je u Holivudu i uspešna je američka glumica i TV rediteljka.

Četvrtak, 20.10.2022.

12:42

Izvor: B92

Malo ko zna da joj je svekrva Sofija Loren: Ko je najpoznatija Srpkinja u Holivudu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumačku akademiju je završila kao student generacije, a ime i nadimak starijeg brata iskoristila je za svoj holivudski pseudonim.

Neke od serija u kojima je igrala su "Dosonov Svet", "Prijatelji", "NCIS Marinci", "Besramnici" i "Rizoli i Ajls", koja joj je donela možda i popularnost.

Njeno srce ukrao sin Sofije Loren

U jednom mestu gde su se okupljali naši emigranti upoznala je prvog muža, reditelja Luku Pecelja, rodom iz Hercegovine. Razišli su se posle četiri godine braka. Novu ljubavnu šansu pružio joj je Edoardo Ponti, sin italijanske filmske dive Sofije Loren i producenta Karla Pontija.

"Znamo se još iz vremena kada je moj otac u Italiji radio za Sofiju kao krojač. Studirali smo zajedno, bili smo dobri prijatelji, ali prošlo je mnogo vremena dok nismo otkrili da tu postoji nešto više. Posle kraha prvog braka, sudbina me je ponovo spojila sa Edoardom. Ručala sam u jednom restoranu kada mi je prišao mladić nežnih crta lica i pitao da li ga se sećam. Jedva sam ga prepoznala", govorila je Saša o upoznavanju sa suprugom.

Venčali su se avgusta 2007. godine u ruskoj pravoslavnoj crkvi u Ženevi, dobili su dvoje dece, ćerku Lučiju i sina Leonarda.

Isticala je da se uvek dobro slagala sa svekrvom, a o prvom susretu sa Sofijom, Saša je pričala: "Imala sam tremu. Ali ona me je snažno zagrlila i tad sam videla svu njenu unutrašnju lepotu. Ona je zapanjujuća u svakom pogledu. Najbolje u svemu je što je ona najnormalnija osoba i ja joj se najviše divim i volim je. Znam da je ona ikona i apsolutna legenda, ali kao član porodice najlepše je to što je stvarno, stvarno normalna", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare