Aktuelno

Hrvatima stiglo pojačanje – njihova najvatrenija navijačica došla u Katar FOTO

Jedna od najpoznatijih manekenki i influenserki Ivana Knol i ovog puta će bodriti Hrvatsku na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ponedeljak, 21.11.2022.

08:57

Autor: J.V.

Hrvatima stiglo pojačanje – njihova najvatrenija navijačica došla u Katar FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, Ivana se 2018. godine proslavila kao vatrena navijačica Hrvatske i to na Svetskom prvenstvu u fudbalu, u Rusiji. Tada je nosila kockasti dres svoje reprezentacije, a fotografije lepe Hrvatice obišle su svet. Njene slike dospele su i do naslovnica domaćih medija, a pomenute godine poglašena je i za "najlepšu" hrvatsku navijačicu.

Vatrene Brazilke pripremaju se za Katar: Ederova bivša "zakopala ratne sekire?" FOTO

Pored karijere modela, Ivana je preduzetnica, te ima i svoju liniju kupaćih kostima "Knölldoll". Kako je jednom rekla za domaće medije, posao preduzetnice je težak i naporan, ali lično zadovoljstvo je neizostavni deo njega.

Ove atraktivne navijačice su se proslavile na fudbalskim prvenstvima, spremaju se da pokore i Katar

Iako je većinu vremena posvećena svom poslu, Ivana Knol redovno prati sportska dešavanja. Prema poslednjim objavama na Instagramu, Svetsko prvenstvo u Kataru je njena trenutna destinacija, a bikiniji odevna kombinacija za svaki dan.

Fotografiju njenog poslednje izdanja možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.