Ljiljana Blagojević: "Na selu živim, u Beogradu imam vikendicu" VIDEO

Za sebe kaže da je baba, a ne baka: "Baba mi je energično, a baka mi je nekako nemoćno, nežno. Biti baba znači energetski jako i moćnije je", rekla je proslavljena glumica Ljiljana Blagojević.

Životne priče |
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

Kao tinejdžerka koja potiče iz siromašne porodice, mislila je da će nastaviti da se bavi poslom svoje majke i braće. Upisavši Tehnološki fakultet u Beogradu, bila je sigurna da će se vrlo brzo i naći posao u struci. Srećom, paralelno je bila deo i mlade glumačke grupe Radio Beograda, zahvaljujući kojoj je spoznala koji je zapravo njen životni poziv. Posle dve godine studiranja Tehnološkog fakulteta, shvatila je gluma ipak posao zbog kog joj srce igra. Danas Ljiljana Blagojević iza sebe ima bezbroj uloga na filmskom platnu i u pozorištu, pa tako i mnogo nagrada.

Za sebe kaže da nije osoba koja voli da se ističe u društvu, već samo na sceni, a odnedavno je i život u gradu zamenila onim na selu. Sa svojim suprugom Sinišom Kovačevićem živi u Surduku, nedaleko Beograda, a gostujući u emisiji "Šok tok", otkrila nam je čari života na periferiji i u čemu ona i njene unuke najviše uživaju u njenom domu.

O svom životu van Beograda i o tome kako vreme provodi sa unukama, pogledajte u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu