Ne zamerajte mu se: Ovaj znak je “najotrovniji” i uvek je spreman na osvetu

Najveća mana im je osvetoljubivost... On će vam tražiti najveću slabost i udariti tamo gde vas najviše boli.

Subota, 09.12.2017.

09:22

Izvor: atma.hr

Ne zamerajte mu se: Ovaj znak je “najotrovniji” i uvek je spreman na osvetu
Foto: Thinkstock

Podeli:

Jeste li se ikada zapitali koji znak horoskopa se najviše sveti?

Kome jednostavno ne smete da se zamerite?

U pitanju je – Škorpija!

Škorpječesto ostavljaju sliku hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju da probiju kako bi se s njima sprijateljili.

Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovek može poželeti.

Potreban im je ntko ko će ih razumeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji.

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji!

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpije puna je protivrečnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osećanja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego bilo ko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspešno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razdvoji istinu od laži, kao zlo i dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.