POCELE RESTRIKCIJE I U CRNOJ GORI

Nedelja, 29.10.2000.

14:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POCELE RESTRIKCIJE I U CRNOJ GORI Upravni odbor Elektroprivrede Crne Gore je u nedelju, uz saglasnost Ministarstva privrede Crne Gore, uveo ogranicenja u isporuci elektricne energije domacinstvima i direktnim potrosacima, u koje spada i privreda. Agenciji Beta je u Sluzbi za informisanje EPCG receno da ce domacinstva u toj republici bez struje ostajati po cetiri sata, u intervalima od 06 do 21 casa, a ogranicenja ce se ostvarivati po grupama koje ce utvrditi opstinske Elektrodistribucije.

Upravni odbor Elektroprivrede Crne Gore je u nedelju, uz saglasnost Ministarstva privrede Crne Gore, uveo ogranicenja u isporuci elektricne energije domacinstvima i direktnim potrosacima, u koje spada i privreda. Agenciji Beta je u Sluzbi za informisanje EPCG receno da ce domacinstva u toj republici bez struje ostajati po cetiri sata, u intervalima od 06 do 21 casa, a ogranicenja ce se ostvarivati po grupama koje ce utvrditi opstinske Elektrodistribucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare