RADISIC: PRVI KORAK KA USPOSTAVLJANU DIPLOMATSKIH ODNOSA

Subota, 28.10.2000.

08:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RADISIC: PRVI KORAK KA USPOSTAVLJANU DIPLOMATSKIH ODNOSA Predsedavajuci Predsednistva Bosne i Hercegovine Zivko Radisic izrazio je tokom susreta sa sefom misije UN u BiH Zakom Klajnom spremnost Predsednistva BiH da odlaskom u Beograd ucini prvi korak ka uspostavljanju diplomatskioh odnosa BiH i SRJ. U izjavi novinarima, u petak nakon susreta u Sarajevu, Klajn je istakao da je sa Radisicem razgovarao o brzini uspostavljanja tih odnosa "kao jednom od kljucnih uslova za konacnu stabilizaciju prilika u regionu", prenosi Srna. Klajn je izrazio zadovoljstvo cinjenicom da je i hrvatski predsednik Stipe Mesic, kao i Kostunica, pozdravio nezavisnost i teritorijalni integritet BiH i istakao privrzenost Dejtonskom sporazumu.

Predsedavajuci Predsednistva Bosne i Hercegovine Zivko Radisic izrazio je tokom susreta sa sefom misije UN u BiH Zakom Klajnom spremnost Predsednistva BiH da odlaskom u Beograd ucini prvi korak ka uspostavljanju diplomatskioh odnosa BiH i SRJ. U izjavi novinarima, u petak nakon susreta u Sarajevu, Klajn je istakao da je sa Radisicem razgovarao o brzini uspostavljanja tih odnosa "kao jednom od kljucnih uslova za konacnu stabilizaciju prilika u regionu", prenosi Srna. Klajn je izrazio zadovoljstvo cinjenicom da je i hrvatski predsednik Stipe Mesic, kao i Kostunica, pozdravio nezavisnost i teritorijalni integritet BiH i istakao privrzenost Dejtonskom sporazumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare