DANSKI MINISTAR ODBRANE GLAVNI KANDIDAT ZA SEFA UNMIKA

Četvrtak, 07.12.2000.

18:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DANSKI MINISTAR ODBRANE GLAVNI KANDIDAT ZA SEFA UNMIKA Danski ministar odbrane Hans Hakerup glavni je kandidat da na mestu sefa UNMIK-a zameni Francuza Bernara Kusnera, prenosi agencija Rojters pozivajuci se na izvor u EU. Kusner je od generalnog sekretara UN Kofi Anana zatrazio da pronadje novog sefa misije UN na Kosovu, ali je najavio da ce ostati na tom mestu dok ne bude pronadjen odgovarajuci kandidat. Hakerup ima podrsku EU, a najverovatnije ce dobiti zvanicnu potvrdu na ministarskom sastanku NATO sledece sedmice u Briselu.

Danski ministar odbrane Hans Hakerup glavni je kandidat da na mestu sefa UNMIK-a zameni Francuza Bernara Kusnera, prenosi agencija Rojters pozivajuci se na izvor u EU. Kusner je od generalnog sekretara UN Kofi Anana zatrazio da pronadje novog sefa misije UN na Kosovu, ali je najavio da ce ostati na tom mestu dok ne bude pronadjen odgovarajuci kandidat. Hakerup ima podrsku EU, a najverovatnije ce dobiti zvanicnu potvrdu na ministarskom sastanku NATO sledece sedmice u Briselu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare