POPIS NA KOSOVU

Četvrtak, 07.12.2000.

11:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POPIS NA KOSOVU Direktor Centra za registraciju u Pristini Marijana Svajgart rekla je da je popis stanovnika na Kosovu poceo proslog ponedjeljka, a registrovana lica dobijaju licnu kartu. "Kosovari dolaze iz drugih zemalja. Mogu da se registruju ako zele da u buducnosti zive na Kosovu", rekla je Svajgart, prenose albanski mediji. Ona je navela da popis stanovnistva nije otvoren samo za Albance, vec i za sve gradjane Kosova. Na Kosovu ima 15 centara za registraciju, a lica moraju doneti dokumentaciju koja potvrdjuje da su "gradjani Kosova", prenosi Srna.

Direktor Centra za registraciju u Pristini Marijana Svajgart rekla je da je popis stanovnika na Kosovu poceo proslog ponedjeljka, a registrovana lica dobijaju licnu kartu. "Kosovari dolaze iz drugih zemalja. Mogu da se registruju ako zele da u buducnosti zive na Kosovu", rekla je Svajgart, prenose albanski mediji. Ona je navela da popis stanovnistva nije otvoren samo za Albance, vec i za sve gradjane Kosova. Na Kosovu ima 15 centara za registraciju, a lica moraju doneti dokumentaciju koja potvrdjuje da su "gradjani Kosova", prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare