Zdravlje žene

Bila je najdeblja žena na svetu, a onda je smršala 227 kg: Ne biste je prepoznali VIDEO

Imala je 317 kilograma i dva tumora na nogama. Da bi uopšte bila kandidat za operaciju smanjivanja želuca, kao i operaciju skidanja sala, mlada devojka po imenu Tina je morala da skine preko 50 kilograma za dva meseca.

Subota, 13.01.2024.

15:42

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Bilo je mnogo uspona i padova na Tininom putu da se reši enormnog viška kilograma. Ova mlada devojka iz Amerike je uspela da dovede svoju liniju do savršenstva, ali je ona imala svoju cenu. Nakon što je mnogobroinim operacijama i zdravim dijetama izgubila neverovatnih 227 kilograma, njen tadašnji suprug je odlučio da traži razvod.

No, krenimo od početka...

Kako je sve počelo?

Iako je u prvom pokušaju uspela da izgubi neophodnu kilažu za operaciju, sve se promenilo kada je vratila te kilograme. Doktor koji je hteo da je operiše dao joj je treću šansu da se vrati na pravi put.

Tini se tada upalio alarm. Odlučila je da promeni svoj način ishrane i prema preporuci lekara unosi ne više od 1.000 kalorija dnevno.

Ovaj režim ishrane urodio je plodom, a Tina je smršala dovoljno da ode na operaciju. Prvo su joj odstranjeni tumori sa nogu, a potom je urađena i operacija smanjenja želuca.

Nakon toga, Tina je počela naglo da gubi kilograme. Proces je bio dug i mukotrpan, a Tina je izgubila 227 kg.

Nakon toga se podvrgla još jednoj hiruškoj intervenciji uklanjanja viška kože, koji se sastojao iz tri segmenta - skidanje kože sa stomaka, potom ruku i nogu, a nakon toga je počela redovno da ide u teretanu kako bi svoje telo dovela u najbolju moguću formu.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.