Zdravlje žene

"Teško je, ali morate": Sad je jasno zašto izgleda senzacionalno u 6. deceniji VIDEO

Zahvaljujući ovakvim treninzima Dženifer Aniston godinama unazad izaziva divljenje na crvenim tepisima.

Utorak, 05.03.2024.

17:29

Izvor: Super žena

Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Dženifer Aniston ne propušta treninge i čini se da u teretani provodi sedam dana nedeljno, jer izgleda besprekorno u 56. godini, ali, kao i svi mi, i ona ima dane kada joj nije ni do čega, ponajmanje do vežbanja.

"Ako i vi imate neke od ovih dana, potpuno vas razumem. Jednostavno, morate da se naterate", nedavno je napisala slavna Džen na Instagramu u opisu svog video-snimka i ottrila svoju rutinu vežbanja.

Ona je posvećena metodi vežbanja Pvolve, koja kombinuje funkcionalnu kondiciju s malim učinkom i s opremom koja se temelji na otporu, a sve kako bi se postigli rezultati i bez tradicionalnog načina vežbanja.

Na snimku je glumica pokazala jednu vežbu, koja podiže puls i pomaže da radite i na kardio izdržljivosti. Dobra stvar je što ove vežbe možete raditi kod kuće, u teretani, na otvorenom, gde god se našli... Ppa, ako ste spremni, zategnite se kao Dženifer, koja na crvenim tepisima redovno izaziva divljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.