KLINTON POZDRAVIO PRIJEM SRJ U PAKT STABILNOSTI

Četvrtak, 26.10.2000.

18:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KLINTON POZDRAVIO PRIJEM SRJ U PAKT STABILNOSTI Americki predsednik Bil Klinton u cetvrtak je pozdravio prijem SR Jugoslavije u Pakt za stabilnost jugoistocne Evrope, navodeci da je to znak medjunarodne podrske novoj vladi nakon zbacivanja Slobodana Milosevica sa vlasti, prenosi SRNA. "Clanstvo SRJ u Paktu je veliki korak ka ispunjavanju nase zajednicke vizije uspostavljanja mira u regionu, saniranju posledica rata i zauzimanja mesta u mirnoj, nepodeljenoj i demokratskoj Evropi", rekao je Klinton. "Mi cemo podržati novu vladu u njenim ekomskim i politickim reformama, ispunjavanju medjunarodnih obaveza i radu sa susednim zemljama u promovisanju trajne stabilnosti u regionu", zakljucio je Klinton.

Američki predsednik Bil Klinton u cetvrtak je pozdravio prijem SR Jugoslavije u Pakt za stabilnost jugoistočne Evrope, navodeći da je to znak međunarodne podrške novoj vladi nakon zbacivanja Slobodana Miloševića sa vlasti, prenosi SRNA. "Članstvo SRJ u Paktu je veliki korak ka ispunjavanju naše zajedničke vizije uspostavljanja mira u regionu, saniranju posledica rata i zauzimanja mesta u mirnoj, nepodeljenoj i demokratskoj Evropi", rekao je Klinton. "Mi ćemo podržati novu vladu u njenim ekomskim i političkim reformama, ispunjavanju međunarodnih obaveza i radu sa susednim zemljama u promovisanju trajne stabilnosti u regionu", zaključio je Klinton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare