SNS TRAZI MINISTARSTVO VERA

Petak, 27.10.2000.

23:34

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SNS TRAZI MINISTARSTVO VERA Srpska narodna stranka saopstila je u petak mandataru savezne vlade Zoranu Zizicu da je zainteresovana da njen predstavnik bude ministar vera u novoj Saveznoj vladi, javlja FoNet. Prilikom konsultacija sa Zizicem, predstavnici SNS su rekli da ce stranka uci u vladu ako se "sve njene clanice zalazu za zajednicku drzavu Crne Gore i Srbije, jacanje svih zajednickih institucija te da se postuju rezultati saveznih izbora". Pocasni predsednik SNS Bozidar Bojovic izjavio je Srni da Crnoj Gori u Saveznoj vladi treba da pripadnu ministarstva odbrane, vera, privrede i zdravlja. Prema njegovim recima, postovanje rezultata proteklih izbora znacilo bi da vladu treba da cine SNP i SNS iz Crne Gore i DOS. Predsednik SRJ Vojislav Kostunica zvanicno je u petak za predsednika Savezne vlade predlozio potpredsednika crnogorske Socijalisticke narodne partije Zorana Zizica.

Srpska narodna stranka saopstila je u petak mandataru savezne vlade Zoranu Zizicu da je zainteresovana da njen predstavnik bude ministar vera u novoj Saveznoj vladi, javlja FoNet. Prilikom konsultacija sa Zizicem, predstavnici SNS su rekli da ce stranka uci u vladu ako se "sve njene clanice zalazu za zajednicku drzavu Crne Gore i Srbije, jacanje svih zajednickih institucija te da se postuju rezultati saveznih izbora". Pocasni predsednik SNS Bozidar Bojovic izjavio je Srni da Crnoj Gori u Saveznoj vladi treba da pripadnu ministarstva odbrane, vera, privrede i zdravlja. Prema njegovim recima, postovanje rezultata proteklih izbora znacilo bi da vladu treba da cine SNP i SNS iz Crne Gore i DOS.

Predsednik SRJ Vojislav Kostunica zvanicno je u petak za predsednika Savezne vlade predlozio potpredsednika crnogorske Socijalisticke narodne partije Zorana Zizica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare