KONTROLORI TRAZE OD SAVEZNE VLADE DA RESI PROBLEME

Nedelja, 29.10.2000.

12:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KONTROLORI TRAZE OD SAVEZNE VLADE DA RESI PROBLEME Jugoslovensko udruzenje kontrolora letenja apelovalo je u nedelju na Saveznu vladu da preduzme hitne mere kako bi bili reseni problemi u tom sektoru i zatrazilo smenjivanje rukovodstva Savezne uprave kontrole letenja. Zaposleni u kontroli letenja tvrde da je stanje tehnickih sistema u tom sektoru na minimalnom nivou za obavljanje poslova za koje su namenjeni, kao i da je materijalno stanje kontrolora letenja ispod minimuma potrebnog za odrzavanje psiho-fizicke kondicije i radne sposobnosti. Kako se ocenjuje u saopstenju tog udruzenja, losa situacija u kontroli letenja posledica je dugogodisnjeg loseg rada Savezne uprave kontrole letenja, prenosi Beta.

Jugoslovensko udruzenje kontrolora letenja apelovalo je u nedelju na Saveznu vladu da preduzme hitne mere kako bi bili reseni problemi u tom sektoru i zatrazilo smenjivanje rukovodstva Savezne uprave kontrole letenja. Zaposleni u kontroli letenja tvrde da je stanje tehnickih sistema u tom sektoru na minimalnom nivou za obavljanje poslova za koje su namenjeni, kao i da je materijalno stanje kontrolora letenja ispod minimuma potrebnog za odrzavanje psiho-fizicke kondicije i radne sposobnosti. Kako se ocenjuje u saopstenju tog udruzenja, losa situacija u kontroli letenja posledica je dugogodisnjeg loseg rada Savezne uprave kontrole letenja, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare