PRLIC: DIPLOMATSKI ODNOSI DO KRAJA GODINE

Subota, 28.10.2000.

21:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PRLIC: DIPLOMATSKI ODNOSI DO KRAJA GODINE Bosna i Hercegovina ocekuje uspostavljanje diplomatskih odnosa sa SR Jugoslavijom do kraja godine, izjavio je sef diplomatije BiH Jadranko Prlic. Prlic je rekao da razgovori o tome jos nisu poceli jer Jugoslavija jos nije formirala novu saveznu vladu nakon odlaska bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica sa vlasti. "Razgovori mogu da pocnu cim se formira nova vlada u Beogradu. Bosna i Hercegovina ne postavlja nikakve uslove", rekao je Prlic agenciji Rojters u Bolonji, gde je ucestvovao na jednoj konferenciji, prenosi Beta.

Bosna i Hercegovina ocekuje uspostavljanje diplomatskih odnosa sa SR Jugoslavijom do kraja godine, izjavio je sef diplomatije BiH Jadranko Prlic. Prlic je rekao da razgovori o tome jos nisu poceli jer Jugoslavija jos nije formirala novu saveznu vladu nakon odlaska bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica sa vlasti. "Razgovori mogu da pocnu cim se formira nova vlada u Beogradu. Bosna i Hercegovina ne postavlja nikakve uslove", rekao je Prlic agenciji Rojters u Bolonji, gde je ucestvovao na jednoj konferenciji, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare