LAV

Petak, 30.12.2022.

11:31

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ispunjen dešavanjima i aktivan, ali sa druge strane – i pomalo izazovan period je pred slobodnim Lavovima.

Ljubav

Ispunjen dešavanjima i aktivan, ali sa druge strane – i pomalo izazovan period je pred slobodnim Lavovima.

Druženja i pozitivnih kontakata koji vam prijaju će biti svakako – a sa nekim od ovih osoba biste mogli i emotivno da se povežete...ili da vam makar probude onu strasnu, vatrenu komponentu. Izazovi leže u vašoj emotivnoj ranjivosti tokom marta – što kod nekih od vas može doneti talase melanholije ili čak potrebu da se okrenu ka prošlosti, dok bi pojedini Lavovi bili skloni ulasku u tajne ili previše komplikovane odnose.

Što se zauzetih tiče – dinamičan period sa voljenom osobom. Biće tu i izuzetno lepih momenata, ali će biti i trenutaka u kojima biste oboje trebali da naučite da podignete ručnu kočnicu i da ne dozvolite da tenzije eskaliraju. Povoljan mesec za putovanja, druženja, izlaske.

Posao

Promene u planovima, nagli preokreti, iznenadne situacije i potreba da savladavate stvari u hodu biće više nego prisutni tokom većeg dela marta. Brzina i kvalitet rešavanja zavisiće od vaše sposobnosti da objektivno sagledate situaciju, napravite određene ustupke i budete fokusirani na krajnji rezultat.

Porast obaveza je izvestan, ali ste vi već od kraja prve dekade marta u neuporedivo boljoj energetskoj fazi i umećete da se na pravi način izborite sa njima. Finansije su nešto bolje, mogućnost dodatnih zarada.

Zdravlje

Bolji zdravstveni period je pred vama. Nivo stresa jeste pojačan, naročito u prvom delu meseca a stariji pripadnici znaka mogu biti skloni virozama, prehladama, alergijama ili meteoropatskim tegobama.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare